Advertentie plaatsen

Uw producten verkopen op Voordeelzoeken.nl?

Voordeelzoeken is de nieuwe marktplaats van Nederland en België. Met ons platform kunnen particulieren gratis een advertentie plaatsen voor alles wat los en vast zit.

Wilt u uw (tweedehands)producten verkopen op Voordeelzoeken.nl? Maar heeft u een vraag omtrent het plaatsen van een advertentie op deze gratis advertentie site? Hieronder hebben wij de meestgelde vragen op een rijtje gezet.

Wat kost het om een advertentie te plaatsen?

Het plaatsen van een advertentie op deze watersport marktplaats is voor particulieren helemaal gratis. Via het advertentie opgave formulier kunt u direct gratis een advertentie plaatsen. Wilt u een website vermelding of een top advertenties, dan vragen wij een kleine vergoeding.

Hoeveel foto's kan ik plaatsen bij mijn advertentie?

U kunt per advertentie 10 foto's plaatsen. De foto's worden automatisch geschikt gemaakt voor op Voordeelzoeken.nl. Het beste kunt u foto's uploaden in het jpeg formaat met een minimale resolute van 1024 x 768 pixels.

Hoe lang blijft mijn advertenties staan?

Een advertentie blijft zolang online tot u het artikel heeft verkocht. U kunt te allen tijde uw advertentie verwijderen door in te loggen op uw persoonlijke account.

Ik heb een interessante advertentie gevonden, en wil deze bewaren

Bij elke advertentie vindt u een knop 'Bewaren', hiermee wordt deze advertentie toegevoegd aan uw favoriete advertenties, deze kunt u vervolgens eenvoudig terugvinden bij uw account.

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord