Advertentie plaatsen

Start Zoek in alle producten

Hip dekbedovertrek Elessa - multikleur - 140x200/220 cm

Samenvatting
  • € 36,54
Omschrijving
Hip is een merk dekbedovertrekken dat staat voor moderne, vernieuwende en kleurrijke ontwerpen. Op dit vrolijke dekbedovertrek staan kleurrijke figuren afgebeeld en de achtergrond is off-white van kleur.
Plaats zelf eenvoudig een advertentie
Plaats zelf eenvoudig een advertentie Wilt u iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Voordeelzoeken.nl/plaats-advertentie
Uw eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl
Uw eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl Met een eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl vallen uw advertenties extra op! Daarnaast zorgt de unieke bedrijfspagina voor extra traffic naar uw website. Voordeelzoeken.nl/leden
Vergelijkbare advertenties
Vloerkleed Rivington - blauw - vlakweef - 120x170 cm
€ 42,49
Vloerkleed Rivington - blauw - vlakweef - 120x170 cm

Vloerkleed Rivington is een modern vloerkleed met een tijdloos dessin. Het kleed is 120x170 cm.

Nederland,
Readybed Girls Flowers - 150x62x20 cm
€ 33,99
Readybed Girls Flowers - 150x62x20 cm

Readybed Girls Flowers is een opblaasbaar logeerbed met dekbed en kussen. Het dekbed en kussen zijn los te maken, hierdoor zijn ze gemakkelijk te wassen. Ideaal voor logés of slaappartijtjes.

Nederland,
Bougari binnen/buitenvloerkleed Raute - groen/crème - 80x150 cm
€ 42,45
Bougari binnen/buitenvloerkleed Raute - groen/crème - 80x150 cm

Bougari vloerkleed Raute is groen met crème met een afmeting van 80x150 cm. Dit vloerkleed kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, kan tegen een stootje en kan ook gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming.

Nederland,
Leenbakker
Leenbakker
Nederland,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord