Advertentie plaatsen

Start Zoek in alle producten

Plateau Willem - metaal - 5xØ38 cm

Samenvatting
  • € 12,74
Omschrijving
Plateau Willem is een eyecatcher in de woning! Deze mooie plateau in messingkleur heeft een afmeting (hxØ) van 5x38 cm. Deze schaal gemaakt van metaal is geschikt voor decoratie, zet er bijvoorbeeld kaarsen in allerlei lengtes op.
Uw eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl
Uw eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl Met een eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl vallen uw advertenties extra op! Daarnaast zorgt de unieke bedrijfspagina voor extra traffic naar uw website. Voordeelzoeken.nl/leden
Plaats zelf eenvoudig een advertentie
Plaats zelf eenvoudig een advertentie Wilt u iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Voordeelzoeken.nl/plaats-advertentie
Vergelijkbare advertenties
Beeld Horse - crème - 38x30x12 cm
€ 14,44
Beeld Horse - crème - 38x30x12 cm

Beeld Horse is niet alleen een beeld voor de echte paardenfans, maar een eyecatcher in ieders huis. Het mooie beeld is weer eens wat anders dan een vaas met een bos bloemen, het is een opvallende decoratie.

Nederland,
Heckett & Lane kussenhoes Floyd - wit - 50x50 cm
€ 12,71
Heckett & Lane kussenhoes Floyd - wit - 50x50 cm

Heckett & Lane kussenhoes Floyd is wit van kleur en heeft een afmeting van 50x50 cm. Deze kussenhoes is verkrijgbaar in diverse kleuren en is gemaakt van 100% polyester.

Nederland,
Mand Valencia - zwart/naturel - 12xØ32,5 cm
€ 12,74
Mand Valencia - zwart/naturel - 12xØ32,5 cm

Mand Valencia is een ronde draadmand van metaal met een afmeting van 12xØ32,5 cm. De bovenrand is gemaakt van MDF.

Nederland,
Leenbakker
Leenbakker
Nederland,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord