Advertentie plaatsen

Start Zoek in alle producten

Tapijttegel Cosmos - middengrijs - 50x50 cm

Samenvatting
  • € 4,24
Omschrijving
Tapijttegel Cosmos is een tegel in de kleur middengrijs. Cosmos heeft een afmeting van 50x50 cm en is gemaakt van 100% polypropyleen. De tegels worden per stuk verkocht.
Uw eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl
Uw eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl Met een eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl vallen uw advertenties extra op! Daarnaast zorgt de unieke bedrijfspagina voor extra traffic naar uw website. Voordeelzoeken.nl/leden
Plaats zelf eenvoudig een advertentie
Plaats zelf eenvoudig een advertentie Wilt u iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Voordeelzoeken.nl/plaats-advertentie
Vergelijkbare advertenties
Plateau Sebas - naturel - 1,5xØ31 cm
€ 4,49
Plateau Sebas - naturel - 1,5xØ31 cm

Plateau Sebas is naturel van kleur en gemaakt van hout. De afmeting van de plateau is 1,5xØ31 cm. Deco plateau Sebas is perfect om kaarsen, theelichthouders, vaasjes en andere woondecoraties op te zetten.

Nederland,
Beeld Frog 2 - grijs - 15x14x8 cm
€ 3,99
Beeld Frog 2 - grijs - 15x14x8 cm

Beeld Frog is een beeldje wat je zowel binnen als buiten kunt zetten. Spaar je kikkers of wil je je vijver buiten wat opvrolijken? Dan is deze zittende kikker een aanwinst!

Nederland,
Steun wand Endless track - wit - 3,5 cm (2 stuks)
€ 3,81
Steun wand Endless track - wit - 3,5 cm (2 stuks)

Steun wand Endless track zijn wit van kleur en hebben een afmeting van 3,5 cm. Deze steunen zijn per 2 stuks leverbaar en geschikt voor montage aan de wand.

Nederland,
Leenbakker
Leenbakker
Nederland,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord