Advertentie plaatsen

Start Zoek in alle producten

Kinderbureau Beer - 48x52x63 cm

Samenvatting
  • € 59,49
Omschrijving
Dit stevige beren kinderbureautje lacht je uitnodigend en vriendelijk toe. Het is de perfecte plek om even heerlijk wat te schrijven of te tekenen, of er teddyberen hun pap te geven.
Uw eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl
Uw eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl Met een eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl vallen uw advertenties extra op! Daarnaast zorgt de unieke bedrijfspagina voor extra traffic naar uw website. Voordeelzoeken.nl/leden
Plaats zelf eenvoudig een advertentie
Plaats zelf eenvoudig een advertentie Wilt u iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Voordeelzoeken.nl/plaats-advertentie
Vergelijkbare advertenties
Rolgordijn lichtdoorlatend dessin - wit - 180x190 cm
€ 66,29
Rolgordijn lichtdoorlatend dessin - wit - 180x190 cm

Dit dessin rolgordijn is naast decoratief ook functioneel en geschikt voor vrijwel iedere ruimte. De lichtdoorlatende stof is zichtdicht, maar heeft wel lichtinval. Het rolgordijn heeft een afmeting van 180x190 cm.

Nederland,
Hanse Home vloerkleed Lace - zwart/crème - 120x170 cm
€ 50,95
Hanse Home vloerkleed Lace - zwart/crème - 120x170 cm

Hanse Home vloerkleed Lace is zwart met crème met een afmeting van 120x170 cm. Dit vloerkleed is geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Het kleed is aan alle zijden omgezoomd en gemaakt in Europa.

Nederland,
Rolgordijn lichtdoorlatend - lichtgrijs - 180x190 cm
€ 62,04
Rolgordijn lichtdoorlatend - lichtgrijs - 180x190 cm

Een rolgordijn met screendoek voor aan de binnenkant van je raam. De speciale screenstof filtert het zonlicht en is bovendien zon- en warmtewerend. Het rolgordijn heeft een afmeting van 180x190 cm.

Nederland,
Leenbakker
Leenbakker
Nederland,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord