Advertentie plaatsen

Start Zoek in alle producten

Vloerkleed Corby - kaki - 120x170 cm

Samenvatting
  • € 59,45
Omschrijving
Vloerkleed Corby heeft een stijlvol blokdessin. Dit vloerkleed geeft sfeer en warmte aan je interieur. Het kleed heeft een afmeting van 120x170 cm. De gebruikte kleuren sluiten helemaal aan bij de laatste woontrends.
Uw eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl
Uw eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl Met een eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl vallen uw advertenties extra op! Daarnaast zorgt de unieke bedrijfspagina voor extra traffic naar uw website. Voordeelzoeken.nl/leden
Plaats zelf eenvoudig een advertentie
Plaats zelf eenvoudig een advertentie Wilt u iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Voordeelzoeken.nl/plaats-advertentie
Vergelijkbare advertenties
Bougari binnen/buitenvloerkleed Match - blauw - 80x200 cm
€ 57,75
Bougari binnen/buitenvloerkleed Match - blauw - 80x200 cm

Bougari vloerkleed Match is blauw met een afmeting van 80x200 cm. Dit vloerkleed kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, kan tegen een stootje en kan ook gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming.

Nederland,
Heckett & Lane plaid Cilian - antraciet - 140x220 cm
€ 61,19
Heckett & Lane plaid Cilian - antraciet - 140x220 cm

Deze prachtige en stijlvolle plaid Cilian is van het kwaliteitsmerk Heckett & Lane Deco. Het plaid heeft een mooie antracietkleur en een robuuste structuur.

Nederland,
Bougari binnen/buitenvloerkleed Match - antraciet - 80x150 cm
€ 50,95
Bougari binnen/buitenvloerkleed Match - antraciet - 80x150 cm

Bougari vloerkleed Match is antraciet met een afmeting van 80x150 cm. Dit vloerkleed kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, kan tegen een stootje en kan ook gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming.

Nederland,
Leenbakker
Leenbakker
Nederland,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord