Advertentie plaatsen

Start Zoek in alle producten

Vloerkleed Bexley - blauw - 120x170 cm

Samenvatting
  • € 67,95
Omschrijving
Vloerkleed Bexley heeft het karakter en de textuur van een traditioneel sisal vloerkleed, maar dan in een modern jasje. Het kleed heeft een afmeting van 120x170 cm.
Plaats zelf eenvoudig een advertentie
Plaats zelf eenvoudig een advertentie Wilt u iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Voordeelzoeken.nl/plaats-advertentie
Uw eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl
Uw eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl Met een eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl vallen uw advertenties extra op! Daarnaast zorgt de unieke bedrijfspagina voor extra traffic naar uw website. Voordeelzoeken.nl/leden
Vergelijkbare advertenties
Roljaloezie lichtdoorlatend - sepia - 150x210 cm
€ 80,74
Roljaloezie lichtdoorlatend - sepia - 150x210 cm

Een roljaloezie is ideaal voor de woonkamer. Door de transparante en niet-transparante banen langs elkaar te schuiven kun je spelen met de lichtinval en privacy. De roljaloezie heeft een afmeting van 150x210 cm.

Nederland,
Vloerkleed Norell Shaggy - turquoise - 120x170 cm
€ 59,45
Vloerkleed Norell Shaggy - turquoise - 120x170 cm

Vloerkleed Norell shaggy in turquoise uitvoering is een luxe donzig binnentapijt dat ultiem comfort biedt. Het kleed heeft een afmeting van 120x170 cm.

Nederland,
Roomdivider Mega 9 vakken - beige eikenkleur
€ 80,70
Roomdivider Mega 9 vakken - beige eikenkleur

Deze roomdivider Mega heeft een moderne vakindeling en negen vakken. De vakken zijn open aan alle kanten en dat maakt deze kast ideaal als roomdivider.

Nederland,
Leenbakker
Leenbakker
Nederland,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord