Advertentie plaatsen

Start Zoek in alle producten

Vloerkleed Prescot - beige - 160x230 cm

Samenvatting
  • € 118,15
Omschrijving
Vloerkleed Prescot heeft het karakter en de textuur van een traditioneel sisal vloerkleed. Een echte klassieker voor in je interieur. Het kleed heeft een afmeting van 160x230 cm.
Uw eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl
Uw eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl Met een eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl vallen uw advertenties extra op! Daarnaast zorgt de unieke bedrijfspagina voor extra traffic naar uw website. Voordeelzoeken.nl/leden
Plaats zelf eenvoudig een advertentie
Plaats zelf eenvoudig een advertentie Wilt u iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Voordeelzoeken.nl/plaats-advertentie
Vergelijkbare advertenties
Kast Lene - wit - 98x65x40 cm
€ 140,00
Kast Lene - wit - 98x65x40 cm

Kast Lene is een houten witte kastje, heeft een landelijke stijl met romantische details.

Nederland,
Dressoir Yding - licht eiken - 80x175,60x40 cm
€ 126,65
Dressoir Yding - licht eiken - 80x175,60x40 cm

Dressoir Yding gaat creatief om met kleur. Lichteiken, antraciet en rood leveren verrassende contrasten op maar bovenal een leuk kastje!

Nederland,
Cinderella enkel dekbed Classic - 240x220 cm
€ 96,05
Cinderella enkel dekbed Classic - 240x220 cm

Het Cinderella Classic dekbed staat garant voor optimaal comfort en een goede nachtrust. Het dekbed is blijvend veerkrachtig en heeft een uitstekende warmte-isolatie.

Nederland,
Leenbakker
Leenbakker
Nederland,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord