Advertentie plaatsen

Start Zoek in alle producten

Poef Liam - ivoor/geel - 40x40x40 cm

Samenvatting
  • € 39,99
Omschrijving
Poef Liam is een opvallende poef met een stoere look en feel. Plof lekker neer op poef Liam! Dat wordt lekker hangen, chillen en relaxen. De poef is ivoor/geel van kleur en heeft een ruitjes patroon.
Uw eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl
Uw eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl Met een eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl vallen uw advertenties extra op! Daarnaast zorgt de unieke bedrijfspagina voor extra traffic naar uw website. Voordeelzoeken.nl/leden
Plaats zelf eenvoudig een advertentie
Plaats zelf eenvoudig een advertentie Wilt u iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Voordeelzoeken.nl/plaats-advertentie
Vergelijkbare advertenties
PVC Vloer Creation 55 clic Bebop - 1,77m2
€ 38,24
PVC Vloer Creation 55 clic Bebop - 1,77m2

Vinyl Creation 55 clic Bebop is gemakkelijk te leggen door een handig kliksysteem. Dit vinyl is van zeer goede kwaliteit, heeft een slijtlaag van 0.55 mm en is geschikt voor zeer intensief (woon)gebruik.

Nederland,
Horizontale jaloezie aluminium 25 mm - wit - 200x180 cm
€ 38,24
Horizontale jaloezie aluminium 25 mm - wit - 200x180 cm

Deze aluminium horizontale jaloezie met een afmeting van 200x180 cm hebben een breedte van 25 mm. De bediening bestaat uit een tuimelstaaf en optrekkoord.

Nederland,
Bougari binnen/buitenvloerkleed Strap - zwart - 80x150 cm
€ 47,55
Bougari binnen/buitenvloerkleed Strap - zwart - 80x150 cm

Bougari vloerkleed Strap is zwart met een afmeting van 80x150 cm. Dit vloerkleed kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, kan tegen een stootje en kan ook gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming.

Nederland,
Leenbakker
Leenbakker
Nederland,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord