Advertentie plaatsen

Start Zoek in alle producten

Sierkussen Gabriela - groen - 45x45 cm

Samenvatting
  • € 5,99
Omschrijving
Maak je bank af met sierkussen Gabriela. Dit groene kussen heeft een afmeting van 45x45 cm. Met dit leuke sierkussen creëer je ook sfeer en warmte in huis. Het kussen is gemaakt van 100% polyester en voelt heerlijk zacht aan.
Plaats zelf eenvoudig een advertentie
Plaats zelf eenvoudig een advertentie Wilt u iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Voordeelzoeken.nl/plaats-advertentie
Uw eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl
Uw eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl Met een eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl vallen uw advertenties extra op! Daarnaast zorgt de unieke bedrijfspagina voor extra traffic naar uw website. Voordeelzoeken.nl/leden
Vergelijkbare advertenties
Vitrage Suus - ecru - 300 cm
€ 6,79
Vitrage Suus - ecru - 300 cm

De vitrage Suus zorgt ervoor dat lichtinval getemperd wordt. Bovendien levert de viotrage de nodige privacy op. Deze ecrukleurige vitrage is gemaakt van 100% polyester en heeft een hoogte van 300 cm.

Nederland,
Wanddeco Hart macramé - ecru - 62x44x1 cm
€ 6,79
Wanddeco Hart macramé - ecru - 62x44x1 cm

Wanddeco Hart is een ecrukleurige wanddecoratie gemaakt van stof in een macramé techniek. Deze techniek van stof knopen is de trend van het moment. Je maakt in een handomdraai de mooiste creaties.

Nederland,
Fotolijst Haarlem - goud - 15x20 cm
€ 5,09
Fotolijst Haarlem - goud - 15x20 cm

Fotolijst Haarlem is een stijlvolle fotolijst met een mooi design.

Nederland,
Leenbakker
Leenbakker
Nederland,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord