web stats
Advertentie plaatsen

Start Vakantie Vakantie | Kunst en Cultuur

Angkor wat per fiets

Samenvatting
  • € 168,00
Omschrijving

Angkor Wat per fiets is een prachtige manier om het Angkor Tempelcomplex te ontdekken. Geniet van de rustige fietsroute door de prachtige landschappen, waar je wordt omringd door weelderige groene weilanden en boeddhistische tempels. U wordt begeleid door een Engelssprekende gids die u alle bijzondere verhalen van het UNESCO-werelderfgoedgebied vertelt.

U fietst naar de belangrijkste tempels - Angkor Wat, Bayon, Ta Prohm, Banteay Srey - om ze van dichtbij te bewonderen. U krijgt de kans om de krachtige asbakken, hun tempelcomplexen, prachtige fresco's, reusachtige boeddhabeelden, mozaïeken en omheiningen te bewonderen. In de ochtend fietst u naar het kleine, maar vredige Bantey Srei tempelcomplex, gevolgd door een bezoek aan Bayon Tempel voor de middag.

Gedurende uw tocht zullen er ook verschillende tussenstops zijn, waaronder Pouk en het Preah Khan tempelcomplex. U bezoekt ook de traditionele markten in de buurt van de tempelcomplexen. Hier krijgt u de kans om ambachtelijke kunst en souvenirs te kopen en te genieten van de heerlijke lokale gerechten.

Angkor Wat per fiets biedt een unieke kans om het Angkor Tempelcomplex van dichtbij te ontdekken, terwijl u interessante bijzonderheden en anekdotes hoort over dit bijzondere UNESCO-werelderfgoed. Vergaap je aan de prachtige tempelcomplexen, struin door de lokale markten en proef de heerlijke lokale gerechten.

Dit is een tekst advertentie
Dit is een tekst advertentie U kunt in het admin gedeelte eenvoudig een tekst advertentie plaatsen, u kunt hier bijvoorbeeld linken naar een eigen site, of affiliate partners Voordeelzoeken.nl
Plaats zelf eenvoudig een advertentie
Plaats zelf eenvoudig een advertentie Wilt u iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Voordeelzoeken.nl/advertentie-plaatsen
Braemscamp
Braemscamp
De Schiphorst
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord