Advertentie plaatsen

Start Fietsen en Brommers Fietsen | Heren | Herenfietsen

BSP Steeler 2016 Nexus 3 RB Night Blue Heren

Samenvatting
  • € 489,00
Omschrijving
Een no nonsense stadsfiets zoals een stadsfiets ooit bedoeld was. Lekker degelijk staal, drie versnellingen en een gesloten kettingkast. Een fiets zoals een fiets in de basis moet zijn, maar tegenwoordig bijna niet meer te vinden is... En onterecht, een model als de BSP Steeler Nexus 3 2016 is een ideale fiets voor gebruik in de stad of als schoolfiets: een echte degelijke alleskunner.
Plaats zelf eenvoudig een advertentie
Plaats zelf eenvoudig een advertentie Wilt u iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Voordeelzoeken.nl/placead
Uw eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl
Uw eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl Met een eigen bedrijfspagina op Voordeelzoeken.nl vallen uw advertenties extra op! Daarnaast zorgt de unieke bedrijfspagina voor extra traffic naar uw website. Voordeelzoeken.nl/members
Vergelijkbare advertenties
Ghost EBS Comp 8005 2014 Heren Zwart
€ 449,00
Nederland,
Pointer Grande Plus 2016 Nexus 3 RB Off Black Heren
€ 519,00
Pointer Grande Plus 2016 Nexus 3 RB Off Black Heren

De nieuwe Pointer Grande Plus 2016 is opvallend en nu leverbaar in drie kleuren: Off Black, Denim Matte Blue en Off White. Deze Pointer stadsfiets heeft een trendy uitstraling en is helemaal van deze tijd.

Nederland,
Cortina Tweed 2014 Nexus 3 Heren Grijs
€ 465,00
Nederland,
Expert
Expert
Nederland,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord