voordeel zoeken

 
Afbeelding van Seagate externe harde schijf BackupPlus Portable Ultra Slim 2TB platina
 

Seagate externe harde schijf BackupPlus Portable Ultra Slim 2TB platina

Maak kennis met het Backup Plus-assortiment U heb nog nooit zoveel keuzes gehad en het is nog nooit zo makkelijk geweest om te kiezen. U kunt altijd vertrouwen op schijven uit het Backup Plus-assortiment. Van de nieuwste Ultra Slim- en de populaire Slim-schijven tot de ongelooflijke capaciteit en prestaties van de Portable- en Fast-schijven. En alle Backup Plus-schijven worden geleverd met coole functies, waaronder OneDrive®, Seagate Dashboard en Lyve. U hoeft niet thuis te blijven, maar u kunt uw documenten, foto's en video's veilig meenemen. De Ultra Slim is een van Seagates dunste draagbare schijven. Deze 9,6 mm dunne schijf doet geen concessies aan zijn capaciteit, met opties voor 1 en 2 TB. Neem uw belangrijkste bestanden mee op pad. Deze combinatie van stijl en opslag is beschikbaar in oogverblindende gouden en platinum kleuren en past gemakkelijk in uw rugzak, samen met al uw andere benodigdheden. Met de Ultra Slim heeft u digitale leven meer ruimte dan ooit om uit te breiden.

Prijs: 97.95 vanaf Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Categorie: Harde schijven

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Seagate externe harde schijf BackupPlus Portable Ultra Slim 2TB platina
97.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Seagate externe harde schijf BackupPlus Portable Ultra Slim 2TB platina


Harde schijven Seagate externe harde schijf BackupPlus Portable Ultra Slim 2TB platina bestelt u snel en voordelig via Voordeelzoeken.nl


Voordeelzoeken.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!