voordeel zoeken

 
Afbeelding van Magnat vloerstaande speaker Needle Tower set zilver aluminium
 

Magnat vloerstaande speaker Needle Tower set zilver aluminium

De Magnat Needle Tower is een 2 weg Hi-Fi speaker met een versterkte celluloseconus. Dankzij de 'low-distortion' ophanging blijft de speaker zonder vervorming reageren op het signaal. De voordelen van de Mangat Needle Tower: * De magnetisch beschermde speaker kunnen direct naast een monitor worden gebruikt * Beveiligd tegen overbelasting zodat je lange tijd naar muziek kan luisteren * De 'low-distortion' ophanging minimaliseert de kans op vervorming van het signaal * Solide aluminium kast zorgt voor extra bescherming Kwalitatief hoogwaardig geluid voor elke huiskamer Door het slanke uiterlijk van deze vloerstaande speaker sluit het naadloos aan binnen elk interieur. Dankzij een middeltonen-woofer en tweeter luister je naar een diepe, krachtige bas en kristalheldere tonen. De magnetisch beschermde speakers geven je de mogelijkheid om ook in de buurt van een monitor naar helder geluid te luisteren.

Prijs: 559.00 vanaf Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Categorie: Speakers

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Magnat vloerstaande speaker Needle Tower set zilver aluminium
559.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Magnat vloerstaande speaker Needle Tower set zilver aluminium


Hifi speakers Magnat vloerstaande speaker Needle Tower set zilver aluminium bestelt u snel en voordelig via Voordeelzoeken.nl


Voordeelzoeken.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!