voordeel zoeken

 
Afbeelding van Magnat boekenplank speaker Monitor Supreme 802 set mocca
 

Magnat boekenplank speaker Monitor Supreme 802 set mocca

De Magnat Supreme 802 is een 2,5 weg speaker met twee 170 mm woofers. Deze serie is voorzien van perfect op elkaar afgestemde speakers, prachtig bewerkt en met een indrukwekkende prijs/kwaliteitverhouding. De voordelen van de Magnat Supreme 802: * Twee 170 mm woofers * 2,5 weg basreflex * 170 watt vermogen * Geluidsniveau 92 dB Haarscherp geluid Deze vloerstaande speaker biedt alles wat er van een speaker verwacht mag worden. Het kleinste model van de Supreme serie beschikt over een MDF-behuizing om eigen resonanties tegen te gaan. Zo heb je geen last van verstoringen in het geluid. Door de extra meegeleverde metalen spikes maken de luidsprekers geen contact met de ondergrond, om zo beschadigingen te voorkomen. De box kan uitstekend worden gebruikt in een surround opstelling, om zo tot een nog authentiekere beleving van geluid te komen.

Prijs: 329.00 vanaf Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Categorie: Speakers

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Magnat boekenplank speaker Monitor Supreme 802 set mocca
329.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Magnat boekenplank speaker Monitor Supreme 802 set mocca


Hifi speakers Magnat boekenplank speaker Monitor Supreme 802 set mocca bestelt u snel en voordelig via Voordeelzoeken.nl


Voordeelzoeken.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!