voordeel zoeken

 
Afbeelding van Magnat boekenplank speaker Monitor Supreme 202 set zwart
 

Magnat boekenplank speaker Monitor Supreme 202 set zwart

De Magnat Monitor Supreme 202 is een compacte 2-weg boekenplankspeaker met een strakke MDF-behuizing. De 170 mm woofer zorgt in combinatie met het basreflexsysteem voor een krachtig en dynamisch geluid op alle frequenties. De voordelen van de Magnat Monitor Supreme 202: * 170 mm lage- en middentonenspeaker * Basreflexsysteem zorgt voor een diepe basweergave * 25 mm tweeter * Geluidsniveau 90 dB Luister zonder ongewenste geluiden Deze solide speaker beschikt over een MDF-behuizing om eigen resonanties tegen te gaan, terwijl de afgeronde reflexbuisopening stromingsgeluiden drastisch vermindert. Het effect: een ongestoorde en dynamische luisterervaring zonder ongewenste geluiden. De afgeronde hoeken aan zowel de voor- als achterkant en de geluidswand dragen bij aan het compacte uiterlijk, waardoor de speaker op alle boekenplanken uit de voeten kan.

Prijs: 199.00 vanaf Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Categorie: Speakers

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Magnat boekenplank speaker Monitor Supreme 202 set zwart
199.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Magnat boekenplank speaker Monitor Supreme 202 set zwart


Hifi speakers Magnat boekenplank speaker Monitor Supreme 202 set zwart bestelt u snel en voordelig via Voordeelzoeken.nl


Voordeelzoeken.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!