voordeel zoeken

 
Afbeelding van Indesit volledig geïntegreerde vaatwasser DIFP 68B1 A EU
 

Indesit volledig geïntegreerde vaatwasser DIFP 68B1 A EU

De Indesit DIFP 68B1 A EU vaatwasser is zuinig in gebruik en maakt weinig geluid. U kunt de vaatwasser ook aanzetten wanneer die halfvol is, dankzij het halfvol programma. Verder kunt u ook grote pannen wassen door de bovenste korf uit de vaatwasser te halen. Voor- en nadelen van de Indesit DIFP 68B1 A EU * Maakt weinig geluid (46 dB) * Met speciaal programma voor als de vaatwasser maar halfvol is * Dankzij de delay timer wast uw vaatwasser de vuile vaat wanneer het u uitkomt * Heeft geen besteklade Inbouwvaatwasser met halfvol programma De vaatwasser heeft een delay timer waarmee u de start tot wel 24 uur kan uitstellen. Vul de afwasautomaat, voeg afwasmiddel toe, kies een programma en de Indesit wast de vuile vaat wanneer het u uitkomt! Verwijder de bovenste korf en er ontstaat een ruimte tot 53 cm. De gecombineerde werking van de inductiemotor en het nieuwe hydraulische systeem garandeert perfecte resultaten zelfs bij sterk aangekoekt vuil. En in slechts 60 minuten.

Prijs: 379.00 vanaf Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Categorie: Vaatwassers

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Indesit volledig geïntegreerde vaatwasser DIFP 68B1 A EU
379.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Indesit volledig geïntegreerde vaatwasser DIFP 68B1 A EU


Inbouw vaatwassers Indesit volledig geïntegreerde vaatwasser DIFP 68B1 A EU bestelt u snel en voordelig via Voordeelzoeken.nl


Voordeelzoeken.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!