voordeel zoeken

 
Afbeelding van AEG volledig geïntegreerde vaatwasser FSS6370XP AirDry
 

AEG volledig geïntegreerde vaatwasser FSS6370XP AirDry

Elk glas, elke afwas vlekkeloos schoon, zonder dat u met de hand moet afwassen. De AEG FSS6370XP vaatwasser zorgt hier voor. Hij reinigt met behulpt van een satellietsproeiarm in alle hoeken van de machine. Deze baanbrekende technologie zorgt ervoor dat het water op alle plekken in de vaatwasser en de lading komt, zelfs als uw vaatwasser helemaal vol zit. Het speciale ProClean zorgt voor superieuere reiniging met minimaal energieverbruik. ensor Logica herkent welk type vaatwerk en hoeveel er in de vaatwasser zit en stelt daarop de watertoevoer af. De vaatwasser beschikt over 7 wasprogramma's en 5 verschillende temperaturen. Wilt u graag de vaatwasser 's nachts laten draaien dant kunt u de uitgestelde start aanzetten. Dan begint de vaatwasser op de door u ingestelde tijd (0 tot 24 uur uitstel). De vaatwasser is zeer stil: 40 dB en valt onder energieklasse A+++.

Prijs: 799.00 vanaf Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Categorie: Vaatwassers

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
AEG volledig geïntegreerde vaatwasser FSS6370XP AirDry
799.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor AEG volledig geïntegreerde vaatwasser FSS6370XP AirDry


Inbouw vaatwassers AEG volledig geïntegreerde vaatwasser FSS6370XP AirDry bestelt u snel en voordelig via Voordeelzoeken.nl


Voordeelzoeken.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!